Wat biedt Celebrity Op Maat?

Mijn doel is dames, heren en bedrijven een leuke, ontspannen dag en/of avond te bezorgen in het gezelschap van een stijlvolle op maat uitgekozen Celebrity.

‘Celebrity Op Maat’ is er om uw leven makkelijker en aangenamer te maken. Zie ons als een service die ‘uw droom’ misschien kan verwezenlijken.

We kennen het allemaal: een drukgevuld leven en waar komen we een sympathieke Celebrity tegen die dat avondje uit net een tikje aangenamer kunnen maken? Wel, ‘Celebrity op Maat’ zorgt voor ‘de juiste Celebrity op de juiste plaats’ die aan uw criteria voldoet of dit nu voor ‘zakelijke gelegenheden’ is of ‘just for fun’. Wij selecteren in samenspraak de door u gewenste Celebrity en zich door hun deskundigheid weten aan te passen aan elke situatie waarin u zich bevindt. Uw wens is immers onze uitdaging.

 

Wij hebben uiteraard alle begrip voor uw privacy en gaan uiterst discreet te werk, rekening houdend met uw persoonlijke situatie.

Kiezen voor ‘Celebrity op Maat’ is kiezen voor persoonlijke service, discretie, klasse en vertrouwen.

Wie is Celebrity Op Maat?

Celebrity op Maat wordt geleid door Kathleen Callewaert uit Gullegem bij Kortrijk. Moeder van een dochter (27) en een zoon (24) en oma van een prachtige kleindochter. Mijn vorige werkervaringen hielden verband met aankoop (ook internationaal) en verkoop, styling en restyling. Ik hield er een onschatbare bagage aan mensenkennis aan over. Ik runde een eigen merkkledingszaak te Kortrijk en spitste me toe naar advies en verkoop bij bedrijven. Ik ben momenteel zaakvoerder van het relatiebureau ‘Soulmate’ (www.soulmate4life.be), begeleid mensen door coaching en organiseer stijlvolle evenementen voor singles. evenementen voor singles. U kunt ook bij mij terecht voor een make-over, tips en advies omtrent uw nieuwe look, restyling, visagie en bruidsmake-up. Net als zovele anderen ben ik ook sterk geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met spiritualiteit. Ik volgde diverse opleidingen in binnen- en buitenland: Intuïtieve ontwikkeling, reiki, healing, energiecursussen 21e eeuw, moderne technieken 21e eeuw, zelfrealisatie, psychologie, relatiekunde, Personal & Singlecoaching en relatiebemiddeling (Gecertificeerde coach). Ik ben ingeschreven aan de Internationale School voor Persoonlijke Structurele Ontwikkeling. Ik doe aan yoga. Omdat ik ook sportief en dynamisch ben houd ik mijn conditie op peil met fitness en spinning. Een gezonde geest in een gezond lichaam is voor mij de basis van een gelukkig leven.