Personal- & Singlecoaching, relatiebemiddeling op Maat
Bedrijfscoaching, communicatie, personeelsbeleid… op Maat

Wat is coaching?

De meeste dingen in het leven weten we zelf maar dat beseffen we niet altijd of we nemen er de tijd niet voor. Een goede coach geeft in-zichten door de juiste vragen te stellen om wat we weten uit ons onbewuste naar boven te halen.
Door de juiste vragen te stellen, vindt de cliënt niet alleen de antwoorden, maar beseft hij/zij dat ze die al kende.
Door bepaalde details, herinneringen, gevoelens naar de oppervlakte te brengen en bespreekbaar te maken, kan er ook verandering komen. En dat geeft een opgelucht, bevrijdend, kortweg goed gevoel. Alles valt terug op zijn plaats.
In een dergelijk proces is degelijke professionele begeleiding onontbeerlijk. Wij hebben de kennis van deze  professionele achtergrond en ervaring en kunnen samen met u dit belangrijk proces aangaan.

Waarom coaching tot BEWUST ONDERNEMERSCHAP?

Succesvol ondernemen is een samenspel van

Waarom coaching tot ZELFREALISATIE?

Wij begeleiden individuele personen en/of als zakenmensen in de veranderingsprocessen die nodig zijn om tot een voller en gelukkiger leven te komen en/of om beter zaken te doen. Deze coaching is toegankelijk voor personen met verschillende achtergronden, al dan niet binnen een professionele context.
Wij leggen de nadruk op het zelf realiseren van de veranderingen. Het proces dat vooraf gaat aan de veranderingen gebeurt onder onze begeleiding maar het is u die het teweegbrengt. Dit besef is nodig om tot veranderingen te komen.

Waarom Individuele coaching?

Voor wie?

Voor iedereen die onder persoonlijke begeleiding van een professionele coach wil werken aan zijn ontwikkeling, zijn groeipad of zijn persoonlijke vraagstukken. Voor iedereen die voor grote uitdagingen staat, zijn competenties wil verbeteren, of wil herstellen van een burn-out, trauma, overtuigingen... Voor iedereen die vastloopt en zijn targets maar niet haalt.

Jouw coach

Kathleen Callewaert is gecertificeerde coach, Personal- & SInglecoaching, bedrijfscoaching waardoor haar professionaliteit, integriteit en kwaliteit op een zeer hoog niveau staan.

Wat kost het?

Wij hanteren concurrerende tarieven voor individuele coaching, telecoaching, E-coaching en coaching op locatie. Prijzen op aanvraag voor privé en bedrijven.

Telefonisch advies & Coaching

U kan ons steeds contacteren via ons contactformulier maar indien u toch met een dringende vraag zit of een probleem kan u me bereiken tijdens de kantooruren op het nummer 0903/ 53 400 . Bij afwezigheid  nog eens proberen.