Veelgestelde vragen

Mocht u een vraag hebben die u hieronder niet terugvindt, dan kan u een mailtje sturen naar info@manopmaat.be en wij sturen u zo spoedig mogelijk een antwoord.

Wie doet er beroep op jullie selectiebureau?

Elke dame/heer kan gebruik maken van ons selectiebureau. Of u nu single bent of een drukbezette partner heeft (zakenman, politicus, bestuurder,...), iedere dame/heer is welkom.

Waarom zou ik ervoor kiezen om "Man/Vrouw op Maat" in te schakelen?

U hebt geen vrouw/man/partner die u kan begeleiden. Uw partner is druk bezet. Omdat u tijdens uw gesprek met uw klant of collega (vrouwelijk/mannelijk) geen bedreiging wil zijn voor zijn partner (vrouwelijk/mannelijk). Omdat u het leuker en/of veiliger vindt om niet alleen weg te gaan. Omdat u het haantjesgedrag van vrouwen/mannen beu bent die veronderstellen dat u single bent. Omdat u het beu bent dat mensen vragen wanneer je nu eindelijk eens de juiste vrouw/man zal tegenkomen. Omdat u geen zin heeft om tijd vrij te maken om de juiste date te vinden voor het volgende evenement.

Hoe zit het met de discretie?

Wij hebben alle begrip voor uw privacy en werken daarom buitengewoon discreet en houden rekening met uw persoonlijke situatie. Uw gegevens worden alléén door "Man/Vrouw/Celebrity op Maat" gebruikt en niet aan derden doorgegeven.

Ik wil dat jullie éénmalig een vrouw/man voor me selecteren, is dit mogelijk?

Ja, dat kan. "Man/Vrouw/Celebrity op Maat" houdt rekening met al uw wensen!

Ik wil reeds morgen beschikken over een begeleider, kan dat?

Indien wij een “gezelschapsheer” in ons bestand hebben die aan uw criteria voldoet, dan is dat altijd mogelijk. Het is echter aan te raden om zo vlug mogelijk contact op te nemen opdat de best mogelijke match voor u gemaakt kan worden.

Ik heb binnenkort een zeer complex evenement waarbij ik de komende periode regel

Uw vraag is onze uitdaging. Wel vragen wij u ruim op voorhand uw wensen door te geven zodat wij op zoek kunnen gaan naar de juiste persoon die aan al uw criteria voldoet.