Oproep

Wenst u een dame te vergezellen naar feestjes, recepties, VIP-avonden.. neem contact met ons door het aanmeldingsformulier in te vullen samen met een recente foto.

Wij contacteren u zo spoedig mogelijk indien u geselecteerd bent.

Stel u kandidaat

Heeft u wegens uw drukke professionele activiteiten weinig tijd om contacten te leggen buiten uw sector? “Man op Maat” biedt u hier de oplossing. Deze nieuwe service biedt u een bijkomende mogelijkheid aan om op een toffe manier te netwerken. U kan hierbij genieten van een avond of dagje uit in aangenaam vrouwelijk gezelschap zonder zelf voorbereidingen te moeten treffen, zonder enige kosten en zonder achteraf verplichtingen te hebben tegenover de dame in kwestie.

Klik hier om uw kandidatuur in te dienen als Man Op MaatIndien u wenst opgenomen te worden als "Man op Maat" in onze database, dient u zeker aan de volgende criteria te voldoen:

Wanneer u zich hierin herkent, kan u uw gegevens door middel van het aanmeldingsformulier naar ons doorsturen en wij nemen dan contact met u op.

Na goedkeuring van je profiel wordt u telefonisch gecontacteerd of per mail waarbij een afspraak wordt vastgelegd. Er dient een éénmalige inschrijvingskost betaalt te worden van € 155 (inc. BTW). Dit bedrag dient gestort te worden na goedkeuring van uw profiel vóór de afspraak op rekeningnummer 779-5903065-67  U ontvangt hiervoor een onkostenfactuur. Voor niet zelfstandigen wordt een fiche opgemaakt.

Als Man op Maat wordt u financieel vergoed aangaande de aantal gepresteerde uren. Na een begeleiding dient u hiervoor een factuur op te maken en ons op te sturen zodat de betaling kan uitgevoerd worden.

De kosten van de avond zijn evenwel op rekening van de dame. De meerwaarde van een dergelijk evenement voor de heer bevindt zich in de mogelijkheid tot netwerken en de kans om zonder onkosten eens weg te zijn uit de drukke werksfeer en nieuwe ervaringen op te doen.

Wij zijn kritisch in onze selectie van Man op Maat, maar alleen op een dergelijke wijze kunnen wij onze klanten stijlvolle klassebegeleiding aanbieden op hoogstaand niveau.