Wat biedt Man Op Maat?

Mijn doel is dames een leuke, ontspannen dag en/of avond te bezorgen in het gezelschap van een stijlvolle op maat uitgekozen man, tegenover wie u nadien geen enkele verdere verplichting meer hebt. ‘Man Op Maat’ is er om uw leven makkelijker en aangenamer te maken. Zie ons als een service, zoals je voor de aankoop van een huis een immokantoor inschakelt of een interimbureau als je op zoek bent naar een geschikte nieuwe werkkracht. De ’Mannen op Maat’ in onze ruime database zijn succesvol in hun werk, representatief, modebewust, hoog opgeleid en ze weten zich prima aan te passen aan alle omstandigheden door hun klasse, inlevingsvermogen en sociale vaardigheden. Wenst u een ’Man op Maat’ die kan meepraten over zeilen en golf? Over de beurs? Over de immomarkt? Of een die een mondje Italiaans praat? Geen probleem, ‘Man Op Maat’ vindt hem voor u. Uw wens is immers onze uitdaging. Wij hebben uiteraard alle begrip voor uw privacy en gaan uiterst discreet te werk, rekening houdend met uw persoonlijke situatie. Kiezen voor ‘Man op Maat’ is kiezen voor persoonlijke service, discretie, klasse en vertrouwen.

Wie is Man Op Maat?

Man/Vrouw/Celebrity op Maat wordt geleid door Kathleen Callewaert uit Gullegem bij Kortrijk. Moeder van een dochter en een zoon en oma van een prachtige kleindochter. Mijn vorige werkervaringen hielden verband met aankoop (ook internationaal) en verkoop, styling en restyling. Ik hield er een onschatbare bagage aan mensenkennis aan over. Ik runde een eigen merkkledingszaak te Kortrijk en spitste me toe naar advies en verkoop bij bedrijven. Ik ben momenteel zaakvoerder van het relatiebureau ‘Soulmate’ (www.soulmate4life.be), begeleid mensen door coaching en organiseer stijlvolle evenementen voor singles. U kunt ook bij mij terecht voor een make-over, tips en advies omtrent uw nieuwe look, restyling, visagie en bruidsmake-up.  Net als zovele anderen ben ik ook sterk geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met spiritualiteit. Ik volgde diverse opleidingen in binnen- en buitenland: Intuïtieve ontwikkeling, reiki, healing, energiecursussen 21e eeuw, moderne technieken 21e eeuw, zelfrealisatie, psychologie, relatiekunde, Personal & Singlecoaching en relatiebemiddeling (Gecertificeerde coach). Styliste, kleur-, stijl- en imagoconsulente, visagiste. 
 Ik ben ingeschreven aan de Internationale School voor Persoonlijke Structurele Ontwikkeling. Ik doe aan yoga. Omdat ik ook sportief en dynamisch ben houd ik mijn conditie op peil met fitness en spinning. Een gezonde geest in een gezond lichaam is voor mij de basis van een gelukkig leven.